Onze werkwijze

We houden het graag eenvoudig. Zo weet je precies wat je van ons kan verwachten.


Bereken vrijblijvend jouw premie

Hoe verzekerverzuim.nl te werk gaat

1. Offerteaanvraag
Nadat je een offerte hebt aangevraagd, is het tijd dat wij aan de slag gaan. Binnen één werkdag mailen we de maatwerkoffertes.

Heb je vragen over de offerteaanvraag of twijfel je of een verzuimverzekering wat voor jouw bedrijf is? Ook als je al verzekerd bent en wilt overstappen, dan kunnen onze adviseurs de gehele overstap voor je regelen. We bekijken graag wat de mogelijkheden tot overstappen zijn. Bel één van onze adviseurs via: 053 4780 455.

2. Advies
Na twee werkdagen neemt één van onze adviseurs contact met je op om de offertes te bespreken. Zo houden we ook dat eenvoudig. We nemen je mee in de verschillende opties, geven je een heldere uitleg en geven ons advies.

3. Afsluiten
Ga je akkoord met de offerte? Dan ontvang je van ons een link via waar je de laatste gegevens kan invullen zodat we de polis kunnen opmaken.

4. Beheer
Ook na het afsluiten van de verzekeringen staan onze adviseurs altijd voor je klaar! Wij zijn proactief in ons beheer en kijken jaarlijks of jouw verzekeringen nog passend zijn. Daarnaast kijken we op basis van data of jouw premie nog wel marktconform is.

Hoe wordt schade afgewikkeld?

du Gardijn Verzuimmanagement
Als de verzuimverzekering in combinatie met de arbodienst van du Gardijn loopt is er sprake van automatische schadeafwikkeling.

Zodra de ziekmelding en het loon van de betreffende medewerker bekend is bij du Gardijn Verzuimmanagement, dan volgt de uitkering automatisch rond de 15de na afloop van de maand.

Externe arbodienstverlening
Na afloop van de maand dienen de verzuimrapportages van de externe arbodienstverlening aangeleverd te worden bij schade@dugardijn.nl

Daarnaast is het van belang dat op de verzuimrapportages ook de loongegevens van de betreffende medewerker staan vermeldt of deze bij de schademelding worden aangeleverd. Zodra de schademelding binnen is, wordt tussen de 15de en 20ste van de maand de uitkering door verzekeraar verricht.

Klanten beoordelen verzekerverzuim gemiddeld met een 8.5

...............
8.5 / 10
Hoveniersbedrijf Gelderland
Michel van der VeenHoveniersbedrijf Gelderland
Vlot en duidelijk proces

Proces verliep vlot, was duidelijk en ben goed geholpen waar het mij niet direct duidelijk was! Bedankt voor alles!

IVM-LVM
Willy MentenIVM-LVM
Prettig contact

Ik vond het contact prettig, zeer snelle antwoorden op de vragen die ik had. Verder werd er goed aandacht besteed aan mijn wensen en werd er meegedacht. Dat heeft me doen besluiten om met ze in zee te gaan.

De Nieuwe Wereld
Abigail KolfDe Nieuwe Wereld
Goede hulp en begeleiding bij het afsluiten van de verzekering

Wij waren op zoek naar een partij die ons kon helpen met het afsluiten van een ziekteverzuimverzekering. Vera en Rowin hebben mij hierbij goed geholpen. De communicatie verliep het hele traject goed. Zelfs op momenten dat ik het te druk had om de nodige informatie aan te leveren, belde Vera mij om te kijken of zij mij kon helpen om het traject makkelijker te maken.

Installatiebedrijf Vehof B.V.
Perry FaulhaberInstallatiebedrijf Vehof B.V.
We besparen nu 31% premie per jaar

Voordat we in contact kwamen met verzekerverzuim.nl hadden we een premiepercentage van 4,98% via de mantel metaal- en techniek. Het premiepercentage van de offerte van verzekerverzuim.nl was 3,44%. Dat is een besparing van circa 31% per jaar!

Techspread B.V.
Fleur BakeTechspread B.V.
Persoonlijke begeleiding en snel afgesloten

Ik heb sinds kort werknemers in dienst. Ik had daarom een aantal vragen, maar ik werd goed begeleid en besloot om offertes aan te vragen. Ik heb de aanvraag op woensdag ingediend en donderdag heb ik de offertes ontvangen en doorgesproken. Nog voor het weekend heb ik de verzekering afgesloten.

Gezinshuis Onder de Regenboog
Maxim van der VlietGezinshuis Onder de Regenboog
Ook voor kleine en relatief jonge werkgevers

Ik heb het adviestraject als heel prettig ervaren. Je krijgt als ondernemer een duidelijk advies, maar kan ook je vragen stellen. Toch wordt je ook vrij gelaten in je keuze en wordt niets opgedrongen. Dat maakt het geheel best sterk vind ik. Jullie werkwijze past ook bij een kleine en relatief “jonge” werkgever met weinig personeel. Hartelijk dank tot zover en hopen op een goede samenwerking!

Migrato BV
Oscar DubbeldamMigrato BV
Direct meerdere verzekeraars vergelijken

Als Migrato zijn we de afgelopen jaren flink gegroeid. Na een start enkele jaren geleden met de twee oprichters is het nu een onderneming met meer dan 10 medewerk(st)ers. Het werd tijd voor op orde brengen van ook wat basis administratieve zaken. Voor de ziekteverzuimverzekering kwamen uit bij verzekerverzuim.nl van du Gardijn. Dit vooral voor de optie om direct meerdere verzekeraars met elkaar te kunnen vergelijken. We hebben hier als organisatie totaal geen ervaring mee. De terugkoppeling in offertes op basis van enkele parameters was snel. Ook de telefonische opvolging was nuttig om ons door het proces heen te leiden. Zeker ook omdat er geen ervaring was en geen huidige verzekering. Nu alles in één hand, prima en vlot geregeld.

du Gardijn Verzuimmanagement

du Gardijn heeft een eigen arbodienstverlening. Onze casemanagers staan klaar voor onze klanten en haar medewerkers, samen met de vaste bedrijfsartsen van du Gardijn. Voor de ondernemers zorgen zij voor een vaste bedrijfsarts en de verzorging van algemene gezondheids- en personeelsuitkeringen. Zieke medewerkers kunnen terecht voor de begeleiding van het verzuim; van de eerste ziektedag tot en met de re-integratie.

Bij onze verzuimbegeleiding staat het spoedig en verantwoord terugkeren naar werk centraal. Onze casemanagers handelen pro-actief en zetten in op het activeren van de medewerker. De klant staat centraal en daarom bieden wij maatwerk. Binnen de twee vormen van verzuimbegeleiding die wij bieden is er de ruimte om de dienstverlening aan te passen op jouw wensen.

Door deze aanpak kunnen de casemanagers onze relaties beter bedienen en zorg blijven dragen voor een laag ziekteverzuim. Het gemiddelde ziekteverzuim van onze relaties ligt immers al jaren onder het landelijk gemiddelde en dit willen we in de toekomst zo houden!

Waarom kiezen voor verzekerverzuim.nl?

Doordat we bij zes verschillende aanbieders van de verzuimverzekering offertes opvragen, is er altijd één die bij jouw bedrijf past. Binnen één werkdag ontvang je deze maatwerkoffertes in jouw mailbox.

  • Ontvang minimaal 5 offertes binnen 24 uur
  • Wij staan voor een persoonlijke offertebegeleiding met vast aanspreekpunt
  • Gemiddeld besparen onze relaties 15% op hun premie per jaar